Veelgestelde vragen

Nee hoor, je hebt geen ervaring met yoga nodig. Absolute beginners zijn van harte welkom. Sterker nog, dit kan een hele mooie kennismaking met yoga zijn omdat de lessen zo toegankelijk zijn
Ja dat kan, geef tijdens de boeking op met wie je ingedeeld wil worden. Iedere deelnemer wel graag een eigen formulier invullen. Afhankelijk van de locatie, kunnen er 2-4 vrienden/familieleden samen in een appartement.
Dat houdt in het een veilige, positief, beoordelingsvrij retreat is, waar je geaccepteerd wordt zoals je bent. En dat doen we samen. Body positivity is dat je iedereen accepteert, maar ook waardeert precies zoals ze zijn. Geen oordeel, geen vooroordeel. Positief zijn over je eigen lichaam maakt je niet body positive, de manier waarop je naar andere lichamen kijkt, is wat de doorslag geeft. Dus geen negatieve praat dit weekend over hangbuiken, corona kilo's, putjes, onderkinnen, diëten of afvallen. Laat dat lekker thuis en geniet van het weekend.
Nee zeker niet. Body Positive heeft eigenlijk niks met dik zijn te maken. Het gaat dieper dan dat. Body Positivity is dat je iedereen accepteert, maar ook waardeert precies zoals ze zijn. Geen oordeel, geen vooroordeel. Als je hierin kan vinden, dan ben je van harte welkom.
Bespreek van te voren en tijdens het weekend waar je tegen op ziet. Er zijn veel opties om dingen aan te passen. Bovendien zijn de yogalessen zacht en rustig en meer gericht om contact te maken met jezelf dan om je iets te leren. Mochtje merken dat je veel aan het verwerken bent, geef jezelf dat wat extra ruimte. Je bent vrij om te kiezen of ergens wel of niet aan meedoet.
Ik bespreek graag met je wat er allemaal kan. Waarschijnlijk mee dan je denkt. Meerdere kamers en de algemene ruimtes zijn op de begane grond. Er is ook een kamer rolstoel toegankelijk. Wanneer niet goed op de grond kan zitten, kan je de yogalessen ook in een stoel meedoen.
Nee hoor, je bent vrij om te kiezen of ergens wel of niet aan meedoet. Het is jouw weekend. Wel hoor ik het graag als er ergens niet bij bent. Dit geeft alleen geen recht op teruggave van (een deel van) het deelnamegeld en ook geen recht op een vervangende activiteit.
Absoluut. Heel logisch dat het spannend is een weekend weg te boeken, misschien we helemaal alleen, je weet tenslotte niet wat je kan verachten. Ik boek graag met jou even een koffiemomentje in via zoom om even kennis te maken, of kom een kopje thee drinken in de +YOGA studio in Zwijndrecht. Als je in de buurt woont kan je ook altijd eerst een paar lessen daar meedoen.
Mocht het weekend wel doorgaan, maar je kan of wil zelf niet meer, dan gelden de volgende annuleringsvoorwaarden. -De aanbetaling is in geen enkel geval restitueerbaar. -Tot 8 weken voor aanvang van het programma: terugbetaling van 50% van de overige deelnamekosten. -Daarna is er geen restitutie meer mogelijk. Ook bij overmacht, waaronder ziekte, of verplicht in quarantaine moeten, van deelnemer en/of reisgenoot, gelden deze annuleringsvoorwaarden. Indien de deelnemer niet in staat is het geboekte programma bij te wonen, is in de plaats stelling toegestaan. De gegevens van de vervangende deelnemer dienen uiterlijk 24 uur voor aanvang van het programma aan +YOGA te zijn doorgegeven.
Ja hoor geen probleem. Geef dat even aan op het inschrijfformulier.