Yoga docent

De retreats worden georganiseerd door Linda, een body positieve yoga docent met een eigen studio in Zwijndrecht, Zuid-Holland. Ik ben geen typische yogadocent en weet als geen ander hoe om te gaan met verschillende lichaamstypes en hoe iedereen zijn eigen unieke manier van bewegen heeft. 

Voor mij is het belangrijk dat elke yogales en zeker een retreat een plek is waar iedereen zich veilig en geaccepteerd voelt. Dat je weet dat goed bent zoals je bent, ongeacht hoe je lichaam eruit ziet en waar het toe in staat is. 


Uiteraard ben ik er om je te helpen. Dat kan zijn met je vluchten, met ideeën wat je kan doen op zondagochtend of donderdagmiddag als je wat langer de tijd hebt. Je kan er ook aan denken om een paar dagen extra te blijven op Ibiza. Ook kan ik je helpen als je een auto wil huren of als je gekoppeld wil worden aan iemand anders om een kamer te delen.
Ik snap heel goed dat het best spanned kan zijn, misschien kom je alleen of of misschien ben je nog nooit zonder je gezin naar het buitenland geweest. Ik ben inmiddels best vaak op Ibiza geweest en weet een beetje hoe het daar werkt. 


Meer informatie
Heb je vragen over het retreat of over mij dan kan je me altijd een berichtje sturen. We kunnen ook van te voren een kennismakingsgesprek plannen. Vul het formulier hieronder in of stuur een email naar linda@plusyoga.nl

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam