Zeeland Retreat

vrijdag 23 tm zondag 25 juni 2023

Een Body Positive Yoga Weekend.  Een veilige, positief, beoordelingsvrij retreat, waar je geaccepteerd wordt zoals je bent.  Zodat jij kan ontspannen en jezelf kan opladen.

Klinkt dat niet heerlijk? Even lekker een aantal dagen alle tijd voor jezelf? Genieten van een heerlijk weekend waarin je helemaal niets hoeft? Waar je wordt geaccepteerd zoals je bent, zodat jij jezelf kan zijn, en het gevoel krijgt dat je goed bent zoals je bent.

Boek dan een paar fijne dagen voor jezelf, helemaal verzorgd, een inspirende omgeving, fijne yogalessen, heerlijk vegetarisch eten.  Zowel lichaam als geest kunnen volledig tot rust komen, en gaat gaat met nieuwe energie en inzichten terug naar huis.

Ik heb voor dit jaar en nòg mooier plekje gevonden in Zeeland, midden in prachtige natuur en op loopafstand van het strand.  Lees verder waar het is en hoe het programma er ongeveer uit gaat zien en wat je verwachten. Bij vragen, kan je me altijd een email sturen of voor of na de les er naar vragen.

We blijven een mooie compleet gerenoveerde Zeeuwse Boederij uit 1840. Deze boerderij heeft een rustige interieur, een comfortabel woonkamer, een keuken met lange tafel en 5 tweepersoonskamers en 4 badkamers. Drie kamers hebben een en-suite badkamer en twee kamers delen een grote badkamer. Een van de en-suite kamers bevindt zich op de begane grond. Heel fijn als je wat minder goed trappen kan lopen bijvoorbeeld.

Als je je samen met iemand komt deel samen met diegenen een kamer een ensuite badkamer. Boek je alleen, dan word je ingedeeld met een andere deelnemer, die ook alleen komt, in een ruime kamer, in dat geval deel je de badkamer. Op alle kamers staan eenpersoonsbedden. Er kunnen totaal 8-10 mensen mee.

De boerderij staat een op landgoed aan de rand van Domburg. Al bij het afslaan van de doorgaande weg wordt je verwelkomt door hoge bomen langs het oprij pad. De boerderij staat op een landgoed en is omringt door groen. Er is ook een buitenkeuken met lange tafels, en een yogastudio met grote ramen waarbij je over de eindeloze velden kijkt.

Het programma gaat een fijne mix worden van yoga, gezelligheid, ruimte voor jezelf, genoeg vrije tijd en ontspanning. Je ontvangt het definitieve programma uiterlijk twee weken voor vertrek.


Het yogaweekend start op vrijdagmiddag rond 16:00 met kennismaking, een yogales en het diner. Misschien is er ook wel tijd voor een sunset wandeling naar het strand. Op vrijdag ben je echter al om 12:00 welkom in in te checken. Laat je spullen achter en ga alvast een wandeling maken, het dorp in en lekker naar het strand.
Zaterdag beginnen we de dag goed met een licht ontbijt. Na een fijne, iets wat actieve yogales staat er een brunch voor je klaar. De middag heb je vrij om van de omgeving te genieten, erop uit te trekken of om gewoon te relaxen bij de boerderij. Aan het eind van de middag is weer een yogales gevolgd door het diner.

Je bent altijd zelf zo vrij om te kiezen waar je wel en niet aan wilt deelnemen. Je bent tot niks verplicht, het is JOUW weekend. Niks moet en niksen mag.  Als dat geen mooi cadeau voor jezelf is!

Tijdens het weekend wordt er heerlijk vegetarisch gekookt door professionele retreat kok.


Prijsoverzicht 

€450,- pp bij een verblijf in een 2-persoonskamer

Bij inbegrepen:
– 2 overnachtingen
– linnengoed en handdoekenset
– 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner
– onbeperkt thee en water + koffie bij het ontbijt
– 4 yogalessen
– meerdere mindfulness momenten
– wandeling

niet inbegrepen: vervoer, reisverzekering, annuleringsverzekering.


Data

vrijdag 23 juni 2023 tm zondag 25 juni 2023

inchecken kan al op vrijdag vanaf 12:00, het programma begint om 16:00. Zondag eindigt het programma om 15:00

*mocht het zijn dat je vrijdag tot laat moet werken en er niet om 16:00 kan zijn, dat is geen probleem, dan zien we je bij het diner. Geef dat wel even door*


Yoga Docent

Het weekend wordt georganiseerd door Linda, een body positieve yoga docent met een eigen studio in Zwijndrecht, Zuid-Holland. Zij is geen typische yogadocent en weet als geen ander hoe om te gaan met verschillende lichaamstypes en hoe iedereen zijn eigen unieke manier van bewegen heeft. 

Voor haar is het belangrijk dat elke yogales en zeker een retreat een plek is waar iedereen zich veilig en geaccepteerd voelt. Dat je weet dat goed bent zoals je bent, ongeacht hoe je lichaam eruit ziet en waar het toe in staat is. 


Kok

Tijdens het weekend zal al het eten verzorgd worden door professionele retreat kok Rhea Labree.


Meer informatie
Begin je er al zin in te krijgen? Mail mij gerust met al je vragen.
Je kan je ook meteen opgeven, zodat je zeker weet dat je plek gereserveerd is.

Vriendinnen weekend? Er is ook evt een mogelijkheid met met z’n 3 te slapen in een losstaand wikkelhuis. Informeer naar de mogelijkheden.