Ibiza Retreat

Het is zover, na zeven retreats in eigen land gaan we dit jaar naar Ibiza.

We verblijven tijdens het retreat in een prachtige villa direct aan zee. Het huis CAN CESAR staat in een buitenwijk van Santa Eulalia, een gezellig plaatsje met een strand en een leuke boulevard vol met cafeetje en winkeltjes. Je stapt zo vanuit de tuin een wandelpad op waar je een heen eind langs de kust kan lopen. Ga je rechts af loopt je langs een paar hotels zo naar de haven en de boulevard van Santa Eulalia. Ga je links af loop je langs andere villa’s. door de bomen binnen 7 min naar het strand.

Ik heb hier in oktober twee weken verbleven voor een training en ik was direct verkocht. Wat een top locatie.

En toen had ik nog niet gezien dat elke ochtend precies in het baaitje de zon op komt uit zee. Wat een prachtige, rustige zen momenten levert dat op in de vroege ochtend.  

Het huis, heeft een woonkamer, eetkamer, een een grote tuin, met een zwembad met ligstoelen, een terras met lange tafel en een prachtig overdekt yogaplatform. Er zijn verschillende 2/3- persoonkamer en er is één 1-persoonskamer. Je deelt de badkamer met je kamer genoten of een andere kamer. Sommige kamers hebben een balkon of een eigen ingang.

Er wordt tijdens het retreat vegetarisch gekookt door Dieke, een professionele kok die op het eiland woont. Ik kan je verzekeren dat het genieten wordt. 


Het programma gaat een fijne mix worden van yoga, gezelligheid, ruimte voor jezelf, genoeg vrije tijd en ontspanning. Je ontvangt het definitieve programma een paar weken voor aanvang.

Het ibiza retreat weekend zal op zondag middag rond 16:00 beginnen met de check in in de kamer indeling. Je hebt even de tijd om de landen die avond. Wellicht ben je al een paar uur op het eiland en heb je all van alles gezien. Het is tijd voor de eerste yogasessie. Daarna zullen we lekker verzorgd worden door Dieke met een heerlijk diner, waarvoor we aan de lange tafel plaats nemen. Maandag & woensdag zijn volledig verzorgde dagen. We beginnen de ochtend met een mindful moment en een licht ontbijt, een yogales en daarna een uitgebreide brunch. Op de late middag is er nog een yoga sessie, gevolgd door het diner. In de tussentijd heb je tijd om even te relaxen. Blijf je bij het huis of zoek je misschien het strand op?
Op dinsdag, heb je ’s middags wat langer de tijd om ergens heen te gaan. Na de brunch is er namelijk vrije tijd. Ga lekker op pad en zoek een fijn plekje om te eten.  

De mindful momenten yogasessies vinden in principe buiten plaats. In de tuin, op het yogaplatform, op het strand of al wandelend. We hebben de mogelijk om sessies naar binnen te verplaatsen maar dan doen we zo min mogelijk.Data

zondag 22 oktober 2023 tm donderdag 26 oktober 2023


Prijsoverzicht 

€845,- pp bij een verblijf op een gedeelde kamer met gedeelde badkamer (volgeboekt)

€1095,- pp bij een verblijf op een eigen kamer met gedeelde badkamer (volgeboekt)

€975,- pp bij een verblijf in een eigen appartement met eigen badkamer (alleen bij 2 personen en op aanvraag)

Wat is er bij inbegrepen?
– meditaties & andere mindful momenten
– zes yogasessies
–  vier overnachtingen
– linnengoed en handdoekenset
– vegetarisch eten
– thee, koffie & water


Yoga Docent

Het weekend wordt georganiseerd door Linda, een body positieve yoga docent met een eigen studio in Zwijndrecht, Zuid-Holland. Zij is geen typische yogadocent en weet als geen ander hoe om te gaan met verschillende lichaamstypes en hoe iedereen zijn eigen unieke manier van bewegen heeft. 

Voor haar is het belangrijk dat elke yogales en zeker een retreat een plek is waar iedereen zich veilig en geaccepteerd voelt. Dat je weet dat goed bent zoals je bent, ongeacht hoe je lichaam eruit ziet en waar het toe in staat is. 


Meer informatie
Begin je er al zin in te krijgen? Stuur mij gerust een bericht met al je vragen.
Je kan je ook meteen opgeven, zodat je zeker weet dat je plek gereserveerd is. Je kunt alleen komen of samen met iemand. Vriendinnen weekend? Er kunnen maximaal 4 personen slapen per kamer/appartement.