Dag Retreat

Hou deze pagina in de gaten voor nieuwe data van de dagretreats in de +YOGA studio of op locatie. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Selfcare Sunday Dag Retreat: We beginnen de dag in Ouddorp. Je komt daar met eigen vervoer naartoe. Als je kan neem je eigen fiets mee, of anders haal je eerst je huur fiets op. We fietsen naar een prachtige verlaten stuk strand voor een fijne yogales op het strand. Via een mooie fietstocht door de duinen komen we aan bij onze lunch plek. Na de lunch fietsen we naar de de Kwade Hoek, voor een mindfulness wandeling en meditatiesessie. Tijd om weer terug te gaan en de fietsen in te leveren. Laten we nog even neerploffen om het terras voordat we weer terug naar huis keren.

Data: zondag 3 september 2023, 9:30-17:00
Locatie: Strand & Duinen bij Ouddorp.
Prijs: €99, voor de geheel verzorgde dag, yogales, wandeling, lunch en een e-bike voor de dag. Heb je zelf een fijne fiets en kan je die meebrengen dan krijg je €25 korting.

Selfcare Sunday Mini Retreat: Echte even helemaal eruit een fijne lange ochtend voor jezelf. We beginnen de dag met een yogales op het strand van Ouddorp, lekker met je voeten in het zand, en een lekker fris zeebriesje door je haren.. hmm. We gaan daarna mindful wandelen door de duinen van Ouddorp. De omgeving is daar prachtig en als je met aandacht wandelt kan je soms hele mooi dingen tegenkomen. De dag sluiten we op een gezellige lunchplek aan het strand. 

Data: zondag 9 juli 2023, 9:30-14:30
Locatie: Strand & Duinen bij Ouddorp.
Kosten: €33 pp, inclusief yogales, koffie/thee & wandeling