Wat anderen te zeggen hebben

Heel prettige sfeer, goede aanwijzingen om in de houdingen te komen. Totaal geen prestatiedruk maar juist focus op jezelf van binnen en van buiten.

Marie-Jose

Marie-Jose

Heerlijke yoga lessen. Linda legt alles goed uit en geeft altijd makkelijker of moeilijker opties. Dus Yogales voor iedereen🤗 De yoga afsluiten met een korte meditatie is altijd heel fijn en kan ze goed!!

Karin

Karin

Fijne lessen waarbij het er niet om gaat dat je alle oefeningen perfect kunt uitvoeren, maar waar vooral gekeken wordt naar wat past bij jouw lichaam, jouw lichaamsbouw en wat je op moment nodig hebt. Ik kom heerlijk tot rust en ben na afloop helemaal ontspannen en relaxt.

Marloes

Marloes

Daar aan het einde van de dijk. Zo ver als dat ik kijk. Zwerven gedachten en woorden weg naar de horizon. Totdat ik ze niet meer volgen kon. Met voeten door slib en het natte gras. Zoekende naar wie ik ooit was. Dan beseffend, ik ben nooit weg geweest. Ik was er gewoon, daar in mijzelf, in mijn eigen geest. Het lichaam krakend en stijf. Meegenomen naar dit uitzonderlijke verblijf. Samengebracht door Linda gepland. Soms door emoties overmand. Bijzondere, prachtige mensen zo dicht bij elkaar. De liefde en warmte die ik ervaar. Elk met zijn eigen levensverhaal vol met vragen. Sterk geworden, door het leven gedragen. Een weekend zo speciaal voor mij. Kwam door jullie allemaal erbij. Dank voor dit mooie weekend, en Linda bovenal!

Mieke

Mieke

Top weekend gehad! Hele fijne yoga lessen. Wandelen in de sneeuw. Ontspannen. Relaxen. Meditatie. Een mooie slaapplek op Boerderij Zen aan Zee. Ons eten werd verzorgd door Farah's table . Dat was elke maaltijd verwennerij! Dit alles samen met goed gezelschap. Kortom GENOTEN! En zeker voor herhaling vatbaar!

Patricia

Patricia