Ibiza

Het is zover, na zes retreats in eigen land gaan we dit jaar naar Ibiza.

We verblijven tijdens het retreat in een prachtige villa direct aan zee. Het huis CAN CESAR staat in een buitenwijk van Santa Eulalia, een gezellig plaatsje met een strand en een leuke boulevard vol met cafeetje en winkeltjes. Je stapt zo vanuit de tuin een wandelpad op waar je een heen eind langs de kust kan lopen. Ga je rechts af loopt je langs een paar hotels zo naar de haven en de boulevard van Santa Eulalia. Ga je links af loop je langs andere villa’s. door de bomen binnen 7 min naar het strand.

Ik ben hier in oktober 2022 twee weken geweest voor een training en ik was direct verkocht. Wat een top locatie.

En toen had ik nog niet gezien dat elke ochtend precies in het baaitje de zon op komt uit zee. Wat een prachtige, rustige zen momenten levert dat op in de vroege ochtend.  

Het huis, heeft een woonkamer, eetkamer, een een grote tuin, met een zwembad met ligstoelen, een terras met lange tafel en een prachtig overdekt yogaplatform. De kamers zijn allemaal geboekt. Er is nog een laatste appartement beschikbaar, die je samen deelt. (alleen te boeken dus met 2 personen).

Het programma gaat een fijne mix worden van yoga, gezelligheid, ruimte voor jezelf, genoeg vrije tijd en ontspanning. 

Er wordt tijdens het retreat vegetarisch gekookt door Dieke, een professionele kok die op het eiland woont. Ik kan je verzekeren dat het genieten wordt. 

Lees verder waar het is en hoe het programma er ongeveer uit gaat zien en wat je verwachten. Bij vragen, kijk even bij de veelgestelde vragen sectie, of stuur me gerust een email.