Friesland

Sinds het najaar van 2020 zijn er al vier super fijne gezellige retreats geweest in Friesland. We blijven maar terugkomen. De locatie is de de Zen aan Zee Boerderij. Deze boerderij ligt op slechts 450 meter van de Waddenzee in het noorden van Friesland, net buiten het dorpje Paesens – Moddergat, wat vaak het mooiste plekje aan de Waddenzee wordt genoemd. De perfecte plek om te aarden. Omringd door vrijheid en natuur. Met de mooiste uitzichten en fonkelende sterrenluchten. Een oase van rust. 

De locatie bevat een knusse huiskamer yogastudio, een relaxte lounge en een grote tafel waar je al je nieuw opgedane ideeën kan uitwerken. Op zaterdag middag heb je een vrije middag en dus de gelegenheid om er lopend, met de fiets of auto erop te trekken.

Deze prachtige boerderij is een plek ver weg van alle hectiek en een ideale uitvalbasis om het leven in al zijn eenvoud te genieten. Je kunt er prachtig fietsen en wandelen en er zijn ook een aantal fietsen aanwezig die je kosteloos kunt gebruiken. Je kunt er eindeloos langs het Wad zwerven met uitzicht op de eilanden Ameland en Schiermonnikoog. Op 10 autominuten vind je het nationaal park Lauwersmeer, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. En wil jij ’s avonds wandelen onder de sterren? Het Lauwersmeer beschikt over een officieel “Dark Sky Park”. Stap hier de duisternis van de natuur binnen waar de nacht roept, want in het donker zie je meer. En alsof dit nog niet genoeg is, bevindt zich ook de Elfstedenstad Dokkum op slechts 10 minuten. De perfecte stad voor een middagje shoppen, inclusief maar liefst 140 rijksmonumenten in de historische binnenstad. Mocht je tot slot je verblijf in deze prachtige omgeving willen verlengen? Koppel er een bezoekje aan de Waddeneilanden Ameland of Schiermonnikoog aan vast!

De boerderij beschikt verschillende kamers met een eigen, luxe badkamer (inclusief ligbad). Verder zijn er nog kamers die een luxe badkamer (ook met ligbad) delen. Als je samen met iemand komt, deel je uiteraard met zijn tweeën of drieën een appartement. Kom je alleen? Dan krijg je een eigen kamer en deel je de badkamer met iemand anders die ook alleen komt.  Afhankelijk van de kamerindeling, kunnen er zo’n 8-10 deelnemers mee dit weekend.

Lees verder waar het is en hoe het programma er ongeveer uit gaat zien en wat je verwachten. Bij vragen, kijk even bij de veelgestelde vragen sectie, of stuur me gerust een email.